info@adp-home.nl
0621107325
Wij doen mee aan de kor waardoor u geen btw ziet

Binnenkort grote updates Biljartstudio, Bs spelerslijsten en Biljartscorebord RPI4B en RPI5B

Op vrijdag 24 mei 2024 komen een aantal grote updates beschikbaar voor onze software en onze scorebord systemen.

Wat kunt u verwachten!

Biljartstudio 2.0 

Biljartstudio 2 brengt vele veranderingen waaronder een compleet nieuw uiterlijk, nieuwe video live stream opties, nieuwe slideshow systeem, een nieuw ingebouwd scorebord systeem en een nieuwe server. De server is een hele belangrijke update waardoor de stabiliteit tsusen Biljartstudio en de scorebord systemen RPI4B en RPI5B geoptimaliseerd is. Heel belangrijk is wel dat u de software en de scoreborden dan update naar de laatste versie. Binnekort een uitbegreid overzicht van alle aanpassingen!

Biljartscorebord RPI4B en RPI5B

Ook het scorebord systeem krijgt de nieuwe server mogelijkheden, hierdoor wordt de stabiliteit tussen Biljartstudio/Bs spelerslijsten en de systemen geoptimaliseerd. Door deze update kan u vanaf Biljartstudio en/of Bs spelerslijsten de spelerslijsten die op de usb stick staan aanpassen en indien nodig ook verwijderen. Ook kan u afbeeldingen naar de usb stick sturen en/of verwijderen. Ook hierbij geld binnekort een uitgebreid overzicht van alle aanpssingen!

Bs Spelerslijsten

Er komt een nieuwe Bs Spelerslijsten speciaal voor de scorebord systemen RPI4B en RPI5B, klanten die deze systemen hebben en ook al de oude Bs Spelerslijsten hadden aangeschaft kunnen deze straks gewoon downloaden en installeren de licentie is ook geldig voor de nieuwe software. LET OP!! deze versie werkt niet voor onze oude systemen daarvoor kan u nog steeds de originele Bs Spelerslijsten applicatie blijven gebruiken.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie en tot 24 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *